PROJECT: Guth Residence    LOCATION: Dublin, New Hampshire    COMPLETION: 2011    SIZE: 10,000 Square Feet    COST: Withheld at Client’s Request   H3 worked to renovate this existing home in Dublin, New Hampshire, to meet the client’s desire for an environmentally responsible residence that can be efficient and healthy for the current and future generations of her family.  The renovation was designed to be 100% off the electrical grid with the installation of a field of photovoltaic panels, sixteen geothermal wells, insulated wall systems, radiant floors, and many other environmentally-preferable features and strategies.  To make the building as energy efficient as possible the existing windows were fully refurbished, the exterior walls and roof were rebuilt to be well insulated and the entire envelope was sealed to minimize air leakage.
       
     
p45b.jpg
       
     
p108.jpg
       
     
p59top.jpg
       
     
p63.jpg
       
     
  PROJECT: Guth Residence    LOCATION: Dublin, New Hampshire    COMPLETION: 2011    SIZE: 10,000 Square Feet    COST: Withheld at Client’s Request   H3 worked to renovate this existing home in Dublin, New Hampshire, to meet the client’s desire for an environmentally responsible residence that can be efficient and healthy for the current and future generations of her family.  The renovation was designed to be 100% off the electrical grid with the installation of a field of photovoltaic panels, sixteen geothermal wells, insulated wall systems, radiant floors, and many other environmentally-preferable features and strategies.  To make the building as energy efficient as possible the existing windows were fully refurbished, the exterior walls and roof were rebuilt to be well insulated and the entire envelope was sealed to minimize air leakage.
       
     

PROJECT: Guth Residence

LOCATION: Dublin, New Hampshire

COMPLETION: 2011

SIZE: 10,000 Square Feet

COST: Withheld at Client’s Request

H3 worked to renovate this existing home in Dublin, New Hampshire, to meet the client’s desire for an environmentally responsible residence that can be efficient and healthy for the current and future generations of her family.

The renovation was designed to be 100% off the electrical grid with the installation of a field of photovoltaic panels, sixteen geothermal wells, insulated wall systems, radiant floors, and many other environmentally-preferable features and strategies.
To make the building as energy efficient as possible the existing windows were fully refurbished, the exterior walls and roof were rebuilt to be well insulated and the entire envelope was sealed to minimize air leakage.

p45b.jpg
       
     
p108.jpg
       
     
p59top.jpg
       
     
p63.jpg